Cautare

3919 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol facultatea de sport spectacol" (3.98 secunde)
Presedintele PSD, Adrian Nastase, va utila salile de sport care au fost construite sub guvernarea sau cu banii obtinuti din pariuri.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
Impala este cea mai cunoscuta marca de masina produsa de concernul american General Motors.
Locuitorii din Ovidiu vor avea parte in aproximativ noua luni de o sala de sport moderna. "De ieri (luni - n. ... ) a inceput constructia noii sali de sport din Ovidiu termenul de executie al lucrarilor fiind de aproximativ 9 luni. Este o sala moderna cu 150 de locuri.
Guvernul si NOUA SALA POLIVALENTA de 60 milioane de euro:
Desi a fost la un pas sa-l demita pe Ilie Stan, declarandu-se nemultumit de atitudinea echipei din partida tur cu Twente, scor 0-1, patronul Stelei este convins ca ros-albastrii pot castiga astazi, in Olanda, in mansa retur a 16-imilor Ligii Europa, si ca se vor califica mai departe.
Juniorii D din Oltenia se infrunta la Hanul Doctorului, favoriti la castigarea turneului zonal fiind craiovenii de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu"
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Am mai scăpat de o trista mostenire a comunismului Pentru noi Olimpiada s-a cam terminat. ... Tot ce inseamna jocuri de echipa nu mai exista pentru noi. Echipa de gimnastica e pe butuci. ... Dar mai ales trebuie sa-ti extinzi baza de selectie.
Ce sport sa practici in functie de zodie La fel cum sporturile sunt diferite ca reguli si solicitare fizica, la fel sunt si zodiile ca temperament: ... In aceasta idee, fiecarei zodii i se potrivesc anumite sporturi, in functie de personalitatea specifica fiecarui semn al horoscopului.
Eroare uriasa de constructie la o sala de sport de 4 milioane de euro O sala de sport in care MDRAP condus de Elena Udrea a investit peste 4 milioane de euro prezinta o grava eroare de constructie.
Dumitru Dragomir sustine ca intelegerea intre RCS&RDS si Paszkany a fost incheiata in urma cu doua zile, contra sumei de 12 milioane de euro: ... Stiam de doua zile ca Paszkany s-a inteles. Au platit 12 milioane de euro ca sa dea meciurile.
Tara care a castigat cele mai multe medalii in primele trei zile la Rio Romania nu a castigat inca nicio medalie la Jocurile Olimpicede la Rio de Janeiro.
Valeria Racila este o canotoare romana, laureata cu aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles. ... 2 iunie 1957 (varsta 61 de ani), Comuna Stulpicani, Suceava Inaltime: 1,76 m Greutate:
Clinica de recuperare medicala si refacere sportiva Kinetic Sport Medicine, in parteneriat cu Weyergans Romania, organizeaza conferinta de presa "Premiera in Romania: ... - Terapia cu vacuum intermitent si descrierea tehnologiei revolutionare Vacusport - Indicatii si contraindicatii - Protocoale de tratament - Studii de caz - Demonstratii Speakeri:
google-analytics.com